avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documentatia pt intocmirea cadastrului, acte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documentatia pt intocmirea cadastrului, acte necesare /Unul din proprietari plecat din tara

1-Ce acte sint necesare pt intocmirea documentatiei de cadastru pt imobilele in proprietate dupa o mostenire? Sint patru proprietari in indiviziune in acest caz. Certificatele de mostenitor sint intocmite.
2-Unul din proprietari este plecat permanent din tara .Care este procedura de urmat pt ca actele sale de stare civila sa fie trimise si luate in consideratie la intocmirea cadastrului? Se pot legaliza actele in tara respectiva ca apoi sa fie valabile in RO?
3-Cum se poate proceda de catre proprietarii din RO in cazul in care cel plecat nu raspunde in niciun fel la demersurile ce-i revin pt efectuarea cadastrului? De asemenea nu raspunde in niciun fel la demersurile necesare pt efectuarea succesiunii si obtinerii certificatului de mostenitor in cazul altei proprietati comune. Ce posibilitati au ceilalti trei proprietari pt a se delimita de acesta si a merge mai departe in efectuarea demersurilor necesare pt partea lor de proprietate?
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2022
bellman, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate elmarian10 elmarian10 Buna seara. Doreasc sa va expun urmatoarea situatie: la decesul parintilor mei am mostenit un teren agricol de 4 hectare impreuna cu cei trei frati ai mei. ... (vezi toată discuția)
Cadastru tatianato tatianato Buna ziua 1 Am si eu o intrebare:ce documente imi trebuiesc pentru cadastru si intabulare ? Mentionez ca nu am decat un titlu de propietate si doresc ca fac ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune lorma lorma Buna ziua,am si eu o intrebare......Suntem 4 mostenitori pe un teren agricol,titlul de propietate original se afla la un unchi de al meu.Eu am spus ca ma ocup ... (vezi toată discuția)