avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Urmează să nasc în luna august. Anul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Urmează să nasc în luna august. Anul trecut, în ...

Bună ziua! Urmează să nasc în luna august. Anul trecut, în luna august, nu am fost salariată. Dacă anterior acestei luni nelucrate am 4 ani în care am fost angajată, iar anul în curs sunt angajată pe perioada nedeterminata, pot primi indemnizația de creștere a copilului? Mă afectează cu ceva luna nelucrată din anul trecut?
Cel mai recent răspuns: wassea , utilizator 23:17, 25 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Septembrie 2020 - august 2022 , este perioada eligibila pentru CCC

Septembrie 2020 - iulie 2021 ,septembrie 2021 - august 2022 , perioada luate in calcul ... total 23 de luni ..... in speta , beneficiati de indemnizatia CCC.
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt însărcinată și urmează sa nasc în luna iulie 2023. ... Laurampneagu Laurampneagu Sunt însărcinată și urmează sa nasc în luna iulie 2023. Am următorul caz: - pana în 30 septembrie 2021 am lucrat timp de 6 ani ca asistent medical ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare legată de indemnizația de creștere ... cristi buffup cristi buffup Bună ziua, Am o întrebare legată de indemnizația de creștere a copilului. Cazul nostru: - Soția a demisionat anul trecut (2020) în Septembrie ... (vezi toată discuția)