avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt însărcinată și urmează sa nasc în luna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt însărcinată și urmează sa nasc în luna iulie 2023. ...

Sunt însărcinată și urmează sa nasc în luna iulie 2023.
Am următorul caz:
- pana în 30 septembrie 2021 am lucrat timp de 6 ani ca asistent medical
- din octombrie 2021 pana în iulie 2022 am intrat în concediu fără plata pentru studii, urmând cursurile unei facultăți cu frecventa la zi
- din august 2022- septembrie 2022 mi- am reluat activitatea ca asistent medical la același angajator
- din 17 Oct 2022 am intrat din nou în concediu fără plata pentru studii, urmez cursurile aferente anului 2.
Am dreptul la vreun fel de indemnizație de creștere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 3 Noiembrie 2022
august 2021 - iulie 2023 , perioada eligibila pentru CCC.

In speta, consider ca veti beneficia avand in vedere ca sunteti studenta la zi.
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in septembrie.am avut intrerupere ... Sanda33 Sanda33 Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in septembrie.am avut intrerupere de contract de munca din 15august2022 pana in 2 mai2023.am lucrat pe perioada 1 octombrie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am terminat postliceala sanitara in iulie 2022. in ... AAndra2000 AAndra2000 Buna ziua! Am terminat postliceala sanitara in Iulie 2022. In Ianuarie 2023 am ramas însărcinată , urmând sa se nască copilul in Septembrie 2023. Pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Alexa.ali Alexa.ali Buna ziua. Sunt însărcinată și urmează să nasc în aprilie. În anul 2020 am terminat masterul la zi , pe timpul verii am lucrat iulie, august si in ... (vezi toată discuția)