avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Fiul meu este ...

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Fiul meu este divortat de 6 ani, dar nu a facut partajul. Dupa 2 ani de la divort sotia lui a fost diagnosticata cu dementa in Alhaizmer, cu tratament curant si cu boala in avansare. Ei au o fiica de 22 de ani. De cand s-a imbolnavit fosta sotie fiul meu si fiica sa o ingrijesc. Ea nu mai este in masura sa semneze acte.
Fiul meu ar dori sa faca partajul deoarece sunt ceva probleme cu o mostenire.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, cum sa procedam si ce e necesar.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Succesiune stefang stefang Mesaj:Am urmatoarea problema legata de succesiune. Tatal sotiei mele de 82 ani a fost casatorit cu o doamna 10 ani,au facut o casa impreuna,au divortat ,au ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa tata OAIDA-ANETA OAIDA-ANETA Sunt divortata si am o fiica ; fostul meu sot s-a recasatorit si actuala sotie are un fiu:fostul meu sot are de la tatal decedat(mama lui traieste inca)o ... (vezi toată discuția)
Tatic disperat 2 ContSters73184 ContSters73184 In calitate de sot si tatic pot cere eu expertiza psihologica sotiei mele care dupa fiecare cearta banala il ia pe Alex in varsta de 1 anisor pe 30 Mai si ... (vezi toată discuția)