avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divorțat de fostul soț în 2020, avem 2 copii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divorțat de fostul soț în 2020, avem 2 copii împreună, ...

Am divorțat de fostul soț în 2020, avem 2 copii împreună, pe sentința judecătorească s-a stabilit suma de 1000 de lei lunar pensie alimentara. Ultima data cand am primit pensia a fost pe 28 ianuarie pentru luna decembrie.
Ce pot face în acest caz?
Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 26 Martie 2022
apelati la un executor judecatoresc.
Poate discutati cu tatal inainte sa aflati motivul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt divortata de 11 ani si mereu am avut dificultati ... Ioana Veres Ioana Veres Buna ziua, sunt divortata de 11 ani si mereu am avut dificultati cu plata pensiei alimentare de catre tatal fiicei noastre. Initial pensia alimentara a fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de o îndrumare într-o problemă de neachitare ... Alice P1 Alice P1 Bună ziua! Am nevoie de o îndrumare într-o problemă de neachitare a pensiei de întreținere pt minor. În august 2018 am deschis proces de divorț, in ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara restanta Misha01 Misha01 Buna ziua, In urma unui proces lung de divort care s-a finalizat de curând, am obtinut custodia celor 2 minori aflati in intretinere. Mentionez ca actiunea ... (vezi toată discuția)