avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contract donatie bani Daca primesc o donatie in bani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contract donatie bani Daca primesc o donatie in bani de la parinti ...

Contract donatie bani
Daca primesc o donatie in bani de la parinti prin contract de donatie, si ma casatoresc, care este regimul juridic al acestei sume de bani in cazul unui divort de sotul meu? Aceasta suma intra la partaj daca am utilizat-o intre timp pentru restituirea unui imprumut facut de sotul meu inainte de casatorie, folosit de acesta pentru achizitionarea unui apartament?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 30 Martie 2022
Banii sunt proprii au dvs, aveti dreptul sa cereti restituirea lor daca.
Nu am inteles raspunsul. Cum sa mai fie banii proprii ai mei daca intre timp s-au cheltuit?
s-au cheltuit, dar nu pt nevoile obisnuite ale casatoriei si nici pt o datorie a dvs , deci puteti pretinde de la sot sa vi-i inapoieze, problema e ca trebuie sa probati
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Partaj credit codrutz2007 codrutz2007 Buna seara ! Fratele meu a inaintat divortul fiind de acord ambii, avand un copil . Acest copil ramane la mama ,tatal platind pensie alimentara cat a fixat-o ... (vezi toată discuția)
Partaj divort palada.elena palada.elena Am divortat in septembrie si acum urmeaza partajul. Am doua nelamuriri: 1) in 2007, am vandut apartamentul 2 camere in care locuiam cu sotul si copii mei, ... (vezi toată discuția)