avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am cumparat un apartament in 2019, intr-o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am cumparat un apartament in 2019, intr-o vila cu ...

Buna ziua,
Am cumparat un apartament in 2019, intr-o vila cu 3 ap.
In 2017-2018 s-ainlocuit acoperisul vilei. Din decontari, locatarul unuia dintre celelalte 2 ap sustine ca a platit mai mult decat ceilalti doi si ne pretinde( verbal) si noua recuperarea prejudiciului, refuzand din acest motiv sa participe la cheltuielile actuale de intrtinere a spatiilor comune.
Are o baza legala solicitare sa ?!
Actele notariale dovedesc ca noi am cumparat ap fara datorii.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:39, 26 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este hazardata a ne exprima pe baza simplei sustineri a unei persoane interesate
Trebuie atent analizate documentele justificative ,suma finala de plata ,cntributia individuala si ulterior se poate emite raspuns
Diferenta poate sa existe daca sunt diferente de suprafete intre apartamente si atunci si cota indiviza difera
Daca suma este anterioara achizitiionarii d ecatre dv a spatiului cu destinatia d elocuinta,nu va revine nici o obligatie
Daca vecinul are eventuale pretentii se poate adresa direct fostului vecin existent la momentul interventiei la acoperis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota indiviza parte AnaG88 AnaG88 Buna ziua! Am cumparat de curând un apartament Intr o vila cu 6 apartamente. In jurul vilei exista un teren împărțit în trei terase ( spatele vilei) ce ... (vezi toată discuția)
Apartamentul de deasupra in paragina, al meu urmeaza sa fie afectat,ce pot face? Locatar3 Locatar3 Intr-o vila de 4 apartamente (unul pe etaj), eu stau la et.3, in chirie. Deasupra mea nu locuieste nimeni, doamna proprietara am inteles ca vine o data pe an ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza - bloc nou de locuinte Neguee Neguee Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de cota parte indiviza. De ceva timp s-a terminat constructia unui bloc de locuinte care ... (vezi toată discuția)