avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal contestat plus amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal contestat plus amenda

Buna ziua, meseria mea este de sofer profesionist, de aici imi castig traiul, fiind toata ziua pe drum in urma cu doi ani am avut o abatere ce a dus la suspendarea dreptului de conducere pt 3 luni. In momentul respectiv am contestat procesul verbal, acesta este inca pe rol, cauza tot fiind amanata "pentru a delibera". Din neatentie in cursul zilei de ieri am mai fost sanctionat cu 5 puncte amenda. Va rog sa mi spuneti daca amenda afecteaza procesul in desfasurare sau ce se intampla in situatia data?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:29, 26 Martie 2022
Nu are influență ultima contravenție asupra procesului pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă abuzivă și ridicare permis. cum pot face plângere contravențională dacă nu mi s-a dat un exemplar din procesul verbal? lcd1 lcd1 Buna ziua! Pe scurt: soferului i s-a luat carnetul si a primir amenda abuziv. A vrut sa scrie in procesul verbal obiectiile, in acel moment distinsii ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, proces verbal nesemnat adipan91 adipan91 Buna ziua! Azi noapte cand ma intorceam de la munca, m-a oprit politia, chipurile ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, desi eu trecusem pe galben. ... (vezi toată discuția)