avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua , cum pot \"scapa\" de o firma ( la care ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua , cum pot "scapa" de o firma ( la care sunt administrator ...

Buna ziua , cum pot "scapa" de o firma ( la care sunt administrator unic) daca am atrasa raspunderea solidara ( ca asociat al altei firme )...sau cum pot scoate "casa" pe 0..Multumesc !
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 17:57, 16 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiecare raspunde pentru faptele si actele pe care le face. Chiar daca inceteaza acum calitatea de administrator tot raspundeti pentru faptele intamplate in perioada in care ati fost administrator, in limita legii.

Daca in contabilitate este inregistrata o suma de bani in casa, suma trebuie sa se regaseasca si fizic, nu doar scriptic.

Pentru orice diferente raspundeti sau altfel spus aveti obligatia de a depune banii in casa.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii facute de imputernicitul administratorului ivanhoeliviu ivanhoeliviu Buna ziua. Vin in fata dumneavoastra cu o problema delicata. Sunt asociatul unic al unei societati comerciale aflate in insolventa. Societatea a atras ... (vezi toată discuția)
Carte de munca administrator irina.vas irina.vas Buna ziua ! Sunt administrator si unic asociat la o firma de transport. Am voie de imi fac angajare pe post de manager si numire pe coordonator de ... (vezi toată discuția)
Imprumut firma Alex28 Alex28 Sunt asociat unic si administrator al unui srl. Vreau sa imprumut firma cu o suma, pe care sa mi-o returneze dupa un anumit timp (cu sau fara dobanda). Cum pot ... (vezi toată discuția)