avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua intreb si eu poate exista cineva sa imi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua intreb si eu poate exista cineva sa imi poata spune,am ...

Buna ziua intreb si eu poate exista cineva sa imi poata spune,am primit si eu recent solutionarea dosarului cu amanarea aplicarii pedepsei ptr conducere sub influenta alcolului as vrea sa stiu care sunt procedurile ptr restituirea permisului de la politia rutiera.
Dupa ce ramane definitiva, solicitati legalizarea hotararii si mergeti la politia rutiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe data de 2 luna aceasta , mi s-a finalizat un dosar pentru ... Daniel.Rsd Daniel.Rsd Pe data de 2 luna aceasta , mi s.a finalizat un dosar pentru conducere sub influenta bauturilor alcolice , am primit amanarea aplicarii pedepsei , acum doua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! mi s-a terminat un proces pentru conducere a unui ... TFA90flav TFA90flav Buna ziua ! Mi s-a terminat un proces pentru conducere a unui autovehicul avand permisul suspendat , pedepasa la care am fost condamnat apare asa : \" În ... (vezi toată discuția)
Alcool amanarea aplicarii pedepsei soryn13 soryn13 am primit sentinta ptr conducere sub influenta alcoolului,un an cu amanarea aplicarii pedepsei pe o perioada de 2 ani de supraveghere ....intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)