avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pe data de 2 luna aceasta , mi s-a finalizat un dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pe data de 2 luna aceasta , mi s-a finalizat un dosar pentru ...

Pe data de 2 luna aceasta , mi s.a finalizat un dosar pentru conducere sub influenta bauturilor alcolice , am primit amanarea aplicarii pedepsei , acum doua zile am.primit un plic " Comunicare hotarare penala " are 5 foi in el ... as vrea si eu sa stiu daca aceasta e -minuta- sau e hotararea cu care pot sa merg sa imi iau permisul dupa acele 10 zile de apel ...
Cel mai recent răspuns: Daniel.Rsd , utilizator 23:14, 9 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hotararea motivata este dar dupa ce ramane definitiva, trebuie sa o legalizati.
Care sunt pasi pentru o legaliza , si care ar putea fi durata ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Hotararea motivata este dar dupa ce ramane definitiva, trebuie sa o legalizati.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cerere de legalizare, copie a hotărârii a cărei legalizare se solicită, taxă de timbru în cuantum de 5 lei pentru fiecare exemplar al hotărârii a cărei legalizare se solicită.

Va multumesc mult !
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cerere de legalizare, copie a hotărârii a cărei legalizare se solicită, taxă de timbru în cuantum de 5 lei pentru fiecare exemplar al hotărârii a cărei legalizare se solicită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere BrunoStefan BrunoStefan In anul 2018 am fost prins conducand cu permisul suspendat, mi-a fost retinuta procesul verbal prin care reiese ca am 15 zile drept de conducere dupa luarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua intreb si eu poate exista cineva sa imi poata spune,am ... xxx84 xxx84 Buna ziua intreb si eu poate exista cineva sa imi poata spune,am primit si eu recent solutionarea dosarului cu amanarea aplicarii pedepsei ptr conducere sub ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto cristidanila cristidanila In data de 10.11.2017 am primit o condamnare de 8 luni de zile cu amanea aplicarii pedepsei pe un termem/ de supraveghere de 2 ani de zile.Infractiunea comisa ... (vezi toată discuția)