avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Au trecut cele 30 zile de la motivare și nu s-a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Au trecut cele 30 zile de la motivare și nu s-a făcut apel. ...

Au trecut cele 30 zile de la motivare și nu s-a făcut apel. Cum pot proceda pentru a avea pe sentința acea ștampilă ce specifică că e definitivă? Nu sunt in țară, poate cineva să facă acest lucru pentru mine, sau se poate trimite prin poștă?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Slăvulete , Avocat 10:39, 28 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Bună ziua,
trebuie formulată o cerere și achitată o taxă judiciară de timbru în contul unitații administrativ teritoriale unde aveți domiciliul. Dat fiind faptul că nu vă aflați în tară, cel mai simplu pentru dvs. ar fi să luați legătura cu un avocat, pe care să îl mandatați să facă aceste demersuri în numele dvs.

O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare atomol atomol Pentru a radia un litigiu inscris in cartea funciara am obtinut o sentinta definitiva de la curtea de Apel bucuresti dar nu e legalizata Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Am si eu o rugaminte crys28 crys28 am decizie definitiva de cind mam judecat cu fosta concubina pentru fetita care o avem impreuna fetita e la mine si as vrea sa o iau cu mine in italia dar ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca de condamnare pradanel pradanel Buna ziua, Cum se poate obtine copia hotararii judecatoresti de condamnare sau de revocare a pedepsei complementare a interzicerii exercitarii profesiei sau ... (vezi toată discuția)