Bună ziua.
Acum 2 luni am cumpărat o casa la țară, dar întâmpin niște impedimente acum și nu știu cum sa procedez.
Aceste impedimente sunt:
1=fântână la comun cu vecinul din partea stânga de lângă mine (55 % din suprafața fântâni este la mine pe teren și restul la el,si când dorește sa folosească fântâna el sare la mine în curte pentru ca de la el nu poate)
2=coteț de porci construit pe terenul meu dar compartimentat în 2,adica jumate din coteț am eu acces prin portiță, iar cealaltă jumătate are el acces prin portiță din curtea lui.
3= ceasul de la apa al vecinei din partea dreapta de lângă mine este în același cămin cu al meu.
Specific că ... cu vecinul din partea stânga a casei este greu sa ma înțeleg pentru ca nu vor sa coopereze pentru a găsi o soluție, și din aceasta cauza am apelat aici la Dumneavoastră deoarece nu știu cum sa procedez legal, ce legislație este în vigoare pentru o asemenea situație.
1. Pentru fantana ii spuneti sa-si faca acces pe proprietatea dumnealui ca o sa chemati politia daca il mai gasiti in curte.
2. Legat de cotetul de porci... puteti inchide accesul la jumatatea dvs. daca nu doriti sa beneficiati de ea.
Vedeti daca va ajuta si o plangere șa DSVSA pentru a muta acel cotet de pe limita de proprietate, daca asta doriti.
Constructie
13anamb
buna ziua
-De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)