avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz DSP pt lucrul la terti? Buna ziua, pt masaje la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz DSP pt lucrul la terti? Buna ziua, pt masaje la domiciliul clientului, deci la terti, ...

Buna ziua, pt masaje la domiciliul clientului, deci la terti, cod caen 8690, trebuie sau nu aviz DSP?
Daca nu e la terti (adica la sediu sau la punct de lucru), stiu ca trebuie, dar eu o sa lucrez la domicilul clientelor.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Mika13 , utilizator 16:17, 29 Martie 2022
Probabil că nu vor fi de acord să avizeze la terți activitatea. Eu le-aș trimite o adresă prin care să le solicit acordul și, dacă aș primi răspuns negativ, aș avea punctul lor d evedere în cazul unui control.
Ok, mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua , vă rog să-mi spuneți dacă am înființat un srl pe acest cod de ce trebuie să am punct de lucru , dacă activitatea se desfășoară la ... (vezi toată discuția)
Autorizari firmă pe cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua, am înființat o firmă anul trecut pe cod caen 8690. Speram sa pot lucra cu CASMB pe îngrijiri medicale la domiciliu , nu a fost posibil. Am ... (vezi toată discuția)
Trebuie aviz primarie sector 2 pt cod caen 8690? Mika13 Mika13 Buna ziua, daca vreau sa deschid un salon pe codul caen 8690 - alte activitati referitoare la sanatatea umana (servicii de masaj, incluzand masajul ... (vezi toată discuția)