Am achitat un avans de 80 % la o garsoniera, trebuia terminata in noiembrie, au terminat-o in martie, dar nu integral...In promisiune scrie ca ne pun si aer conditionat, dezvoltatorii imi spun ca il pun iunie, iar contorul de gaze l-au montat, dar am aflat ca nu le-au dat si procesul verbal de receptie intre societatea de gaze si bloc la ceilalti vecini care au acceptat in asemenea conditii sa semneze actul de vanzare cumparare, adica nu pot trece gazele pe numele lor. Sunt obligata sa semnez contractul de vanzare daca ei nu au inca toate actele, ma tot pistoneaza?Mi-au spus ca mai dureaza o luna, doua pana mi le dau pe toate.Va multumesc,
Buna ziua, daca aceste conditii neindeplinite fac obiectul unor clauze din antecontract, nu sunteti obligata sa incheiati vanzarea-cumpararea, trebuie vazute clauzele exacte.
Contract la notar
katalyna76
Buna ziua! Va rog spuneti-mi si mie in baza caror documente intocmeste notarul contract vanzare cumparare intre mine (potential cumparator), si dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)