avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am achitat un avans de 80 % la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am achitat un avans de 80 % la o garsoniera, trebuia ...

Buna ziua,

Am achitat un avans de 80 % la o garsoniera, trebuia terminata in noiembrie, au terminat-o in martie, dar nu integral...In promisiune scrie ca ne pun si aer conditionat, dezvoltatorii imi spun ca il pun iunie, iar contorul de gaze l-au montat, dar am aflat ca nu le-au dat si procesul verbal de receptie intre societatea de gaze si bloc la ceilalti vecini care au acceptat in asemenea conditii sa semneze actul de vanzare cumparare, adica nu pot trece gazele pe numele lor. Sunt obligata sa semnez contractul de vanzare daca ei nu au inca toate actele, ma tot pistoneaza?Mi-au spus ca mai dureaza o luna, doua pana mi le dau pe toate.Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:50, 28 Martie 2022
Buna ziua, daca aceste conditii neindeplinite fac obiectul unor clauze din antecontract, nu sunteti obligata sa incheiati vanzarea-cumpararea, trebuie vazute clauzele exacte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie apartament in imobil nou dupa achitarea pretului FlorinSI FlorinSI Buna ziua. Pe 29 mai trebuie sa semnez contractul de v/c al unui apartament in imobil nou. Dezvoltatorul propune ( ca asa practica) sa faca predarea ... (vezi toată discuția)
Contract la notar katalyna76 katalyna76 Buna ziua! Va rog spuneti-mi si mie in baza caror documente intocmeste notarul contract vanzare cumparare intre mine (potential cumparator), si dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa neracordata la energie electrica DianaMz DianaMz Buna ziua, In aprox 2 saptamani ar urma sa semnam contractul de vanzare cumparare pt o parte din duplex, prin credit ipotecar. In antecontractul pe care ... (vezi toată discuția)