avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! În cazul unui copil adoptat se acorda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! În cazul unui copil adoptat se acorda indemnizație ...

Bună ziua ! În cazul unui copil adoptat se acorda indemnizație creștere copil ? Dar bani de la o societate pe acțiuni unde lucrează unul dintre soți ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 29 Martie 2022
Beneficiază de indemnizatia CCC , persoanele care a adoptat copilul, căreia i s-a încredințat copilul în vederea adopției sau care are copilul în plasament ori în plasament în regim de urgență, cu excepția asistentului maternal profesionist care poate beneficia de aceste drepturi numai pentru copiii săi, precum și persoana care a fost numită tutore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasament familial Elicel Elicel Doresc sa iau un copil de cateva luni in plasament. As vrea sa stiu daca pot beneficia de concediul de ingrijire copil de 2 ani si de indemnizatia de 85%. ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru ingrijirea copilului angelyc angelyc am o fetita de 18 ani mai are un an de scoala si este insarcinata ,eu ca bunica pot beneficia de concediu pentru ingrijirea copilului? daca da fiicamea poate ... (vezi toată discuția)
Cic GeBa GeBa Bunicii pot intra in concediu de crestere si ingrijire copil? Multumesc! (vezi toată discuția)