avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!Am avut ultima infatisare la prosedul de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!Am avut ultima infatisare la prosedul de divort.A ramas ...

Buna ziua!Am avut ultima infatisare la prosedul de divort.A ramas in pronuntare.In cit timp se poate afla decizia judecatorului si in cit timp pot intra in posesia hotararii de divort cel mai repede posibil
Deasemenea sotul poarta numele meu,am cerut la proces sa si reia numele
Ce termen are el pentru schimbarea numeleui?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:36, 29 Martie 2022
Buna ziua, pronuntarea are loc in ziua ultimului termen de judecata sau la o data ulterioara, daca s-a amanat pronuntarea, situatie in care instanta v-a comunicat data stabilita pentru pronuntarea amanata. Redactarea si comunicarea hotararii mai poate dura intre cateva saptamani si cateva luni in functie de cat de aglomerata e instanta. Toate modificarile decise de judecator devin operabile la ramanerea definitiva a hotararii, deci dp 30 zile de la comunicare, daca nu se formuleaza cale de atac.
Sunati la arhiva instantei sa aflati solutia sau verificati o pe portalul instantelor (daca dosarul este cu copii minori e posibil sa fie secretizat si sa nu va apara aceste informatii).

Sentinta motivata o veti primi la domiciliu prin posta. Timpul variaza intre minim 1 luna si 3-4 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!pe data de 25.03 .2022 am avut ultima infatisare de ... Luminita1963 Luminita1963 Buna ziua!pe data de 25.03 .2022 am avut ultima infatisare de divort,schimbarea numelui sotului (poarta numele meu) .de atunci se tot amina pronuntarea.Este a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! acum 2 ani am deschis proces pentru nulitate act ... Dorina45 Dorina45 Bună ziua! Acum 2 ani am deschis proces pentru nulitate act către Hora Credit, adică în 2022. Acum pe 3 Octombrie 2024 a fost un nou proces la București ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare recurs vladuta vladuta In cat timp ar trebui sa primesc solutionarea recursului introdus de firma ,care a ramas in pronuntare si s-a pronuntat la 20 septembrie 2012. (vezi toată discuția)