avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Puncte ANRP. Despăgubire beneficiari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Puncte ANRP. Despăgubire beneficiari

Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu punctele ANRP.
In decizia de compensare a punctelor ANRP scrie ca "punctele respective sunt acordate in favoarea urmatoarelor persoane" (a mea și a fratilor mei, care si ei au primit câte un exemplar de titlu de plata)
Asta inseamna ca punctele respective vor fi impartite tuturor beneficiarilor in mod egal sau fiecare primeste punctele respective individual ?

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
Andra0497, utilizator

Alte discuții în legătură

Despagubiri anrp Gabi-007 Gabi-007 S-aveti o zi buna, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, Instanta a obligat ANRP-ul sa acorde ... (vezi toată discuția)
Act de partaj necesar pentru o decizie de compensare c.n.c.i. ? danac71 danac71 Buna ziua, In urma finalizarii unui dosar A.N.R.P., am primit din partea C.N.C.I. o Decizie de Compensare, precum si formularul tip de cerere de ... (vezi toată discuția)
Cnci decizie compensare puncte - pe cote ideale si abstracte ... Uranus1984 Uranus1984 CNCI Decizie compensare puncte - pe cote Ideale si Abstracte Buna ziua, ... (vezi toată discuția)