avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard despartitor deteriorat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard despartitor deteriorat

Gardul vecinului este deteriorat.
Bună ziua,
Gardul care desparte proprietatea mea de cea a vecinului este destul de deteriorat. Nu sunt sigur al cui este acel gard, deoarece acesta este construit cu scandurile orientate catre proprietatea lui, iar in partea pe care se afla grinzile si stalpii este orientata catre curtea mea. Am inteles ca acesta locuieste in zona de ~15 ani. Desi suntem vecini de putin timp, nu rezonam, intrucat nu accept unele sicane venite din partea lui, pe motivul ca locuind acolo de atatia ani, se considera indreptatit sa-si parcheze masina partial in poarta mea, etc, spunand ca el a pus piatra pe drum, ca el a adus stalpul de iluminat acolo si alte romanisme pe care incearca sa le justifice prin comportamentul necivilizat.
Avand in vedere ca nu ne agreem, vreau sa stiu daca pe partea dinspre curtea mea as putea executa lucrari de consolidare a fundatiei din beton (care este macinata) si vopsirea scandurilor din lemn (care nu au fost intretinute si arata destul de urat). Nu vreau sa risc o reclamatie din partea lui.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? lory08 lory08 Buna ziua. Azi am primit de la primarie o hartie prin care mi se comunica ca in urma sesizarii facute de catre o vecina de rea credinta , ca am constuit o ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard 2014Elena 2014Elena Ce sanctiune se aplica daca cineva iti strica un gard din scandura la gradina cum mi s-a intamplat , la un teren de legume masurat cadastral si intabulat. ... (vezi toată discuția)
Construire gard la hotarul cu vecinul garbiny garbiny Vreau sa reconstruiesc gardul spre un vecin.Initial era din lemn dar fiind de peste 40 ani era deteriorat asa ca vreau sa fac unul din panouri de plasa sudate ... (vezi toată discuția)