avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Științe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Științe Economice si Gestiunea ...

Buna ziua.
Am absolvit Facultatea de Științe Economice si Gestiunea Afacerii, specializarea Finante si Bănci. Am petrecut un timp de aprox 10 ani fiind angajat in mediu privat pe funcția de coordonator întreprindere sau manager general. In urma cu 20 de ani am lucrat ca profesor iar in 2020 m-am reîntors ca profesor de economie. In conformitate cu legea, se considera vechime in învățământ perioada in care o persoana angajata in învățământ a profesat in alt sector de activitate in specializarea de pe diploma. Mi s-a comunicat faptul ca pe cartea de munca si diploma scriu lucruri diferite Finante bănci-manager. Funcțiile amintite sunt compatibile cu specializarea de pe diploma? Si daca sunt compatibile in ce fel as putea demonstra acest aspect pentru ca vechimea sa imi fie recunoscuta? Va Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Încadrare învățământ: profesor sau învățător? Dea75 Dea75 După noua lege a învățământului, voi fi încadrată ca profesor învățământ primar dacă am următoarele studii: - liceu pedagogic, 5 ani, ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
vechime în specialitatea studiilor lee_vue lee_vue Recrutare Denumire functie conform solicitarii de transformare: [b]consilier cl.I grad profesional superior[/b] Conditii de participare: studii universitare ... (vezi toată discuția)