avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua.Daca am platit imp.auto in timisoara pana in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua.Daca am platit imp.auto in timisoara pana in dec.2021 ...

Buna ziua.Daca am platit imp.auto in timisoara pana in dec.2021 si m am mutat la Hunedoara din dec.2021 dar buletinul a fost emis dupa 21 zile si l au eliberat in 04.01.22.tb.sa platesc imp.auto pe 2022 la Timisoara?mentionez ca este o diferenta de 4000 ron.Locuinta a fost schimbata si vanduta in noiembrie 2021 cand am fost la prim Tim. pt.a achita toate impozitele.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2022
DORCAR, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 12:02, 30 Martie 2022
(5) În cazul oricărei situații care conduce la modificarea impozitului pe mijloacele de transport, inclusiv schimbarea domiciliului, sediului sau punctului de lucru, contribuabilul are obligația depunerii declarației fiscale cu privire la mijlocul de transport la organul fiscal local pe a cărei rază teritorială își are domiciliul/sediul/punctul de lucru, în termen de 30 de zile, inclusiv, de la modificarea survenită, și datorează impozitul pe mijloacele de transport stabilit în noile condiții începând cu data de 1 ianuarie a anului următor.
Din Codul Fiscal se intelege ca pentru 2022 platiti tot la Timisoara, din 2023 platiti la Hunedoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism inmatriculat Marya23 Marya23 Daca exista un auto inmatriculat pe vechea resedinta (alt judet), impozitele au fost platite acolo, insa eu am buletinul pe alt judet din 2012. Persoana care a ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto danmdll danmdll Buna ziua, Am un autoturism intregistrat pe vechea locuinta, acum recent m.am mutat cu totul in alt judet. Întrebarea mea este daca pot sa vând acel ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu, situația impozitelor Catany93 Catany93 Daca imi schimb domiciliul din oras la tara si mai am de platit impozit la masina,ce se intimpla cu impozitul?se transfera la noua primarie de unde o sa am ... (vezi toată discuția)