avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cod CAEN la un ONG?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cod CAEN la un ONG?

Buna ziua,
Pentru a adauga un cod CAEN la un ONG ce procedura trebuie urmata si ce acte sunt necesare?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:57, 20 Septembrie 2022
Nu se discuta de coduri caen la ong-uri.
Avem deja un numar de 5 coduri in statut.

george-neagu a scris:

Nu se discuta de coduri caen la ong-uri.

Si de ce v-ati pus coduri CAEN? Pentru codificarea activitatilor economice? Ca numai acolo s=ar justifica.... Atunci e o modificare de Statut ca orice alta modificare de statut - faceti sedinta de Adunare Generala, adoptat act aditional la Statut sau direct forma actualizata, parcurgeti prin instanta procedura de incuviintare modificare acte constitutive la fel ca in cazul in care ati face alte modificari ex. reguli statutare sau schimbare compozitie consiliu director....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc modificare nume ong și să mai adaug căteva activități laurentiu gabriel laurentiu gabriel bună ziua, am o întrebare : dacă doresc să modific numele unui ong și să mai adaug căteva activități la cap. Scopul Asociației, este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Aceeasi conducere pentru ong luc7v luc7v Un ONG a fost infiintat acum 2 ani si s-a specificat in statut ca se alege conducerea cu un mandat de 2 ani. Daca acum se alege aceeasi conducere, mai este ... (vezi toată discuția)
Incheiere acte retragere membru fondator asociatie ClaudeStoica ClaudeStoica Buna ziua, in situatia in care un membru fondator al unei asociatii isi manifesta dorinta de retragere din Asociatie(asociatia are doar 3 membri, in cadrul ... (vezi toată discuția)