avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pentru activitate de control inspectorii se deplaseaza ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pentru activitate de control inspectorii se deplaseaza zilnic ...

Pentru activitate de control inspectorii se deplaseaza zilnic cu masina institutiei. Intrebarea mea este : trebuie completata in fiecare zi cate o foaie de parcurs, sau pot utiliza intr-o luna o singura foaie de parcurs , completata pe verso cu zilele deplasarii? multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:44, 30 Martie 2022
Modul de completare a foii de parcurs ar trebui stabilit prin ROI al firmei. In mod normal, in foaia de parcurs se trec toate deplasarile efectuate zilnic, la fiecare firma in parte. Foaia de parcurs are rol de a stabili km efectuati si a justifica perioadele de timp ale deplasarii plus consumul de combustibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)
Intocmire foaie de parcurs/ ordin de deplasare office@dis office@dis Bună ziua! În cazul în care se întocmește lunar foaie de parcurs pentru deplasările cu autotursimul companiei, trebuie întocmit și ordin de ... (vezi toată discuția)
Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)