avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, in urma cu o luna am fost in Brasov si mi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, in urma cu o luna am fost in Brasov si mi s-a furat ...

Buna ziua, in urma cu o luna am fost in Brasov si mi s-a furat o geanta in Piata Sfatului. Am mers la politie pentru a face plangere, am primit nr de inregistrare pentru ea. Acum o saptamana am fost sunata de un politist de la sectia respectiva pentru a ma anunta ca trebuia sa ma prezint in Brasov in acea saptamana, pentru a mai da o declaratie. Nu am putut ajunge eu fiind din Bucuresti. Astazi 30.03 am primit citatie sa ma prezinta poimaine, 01.04 la sectia de politie altfel risc amenda. Dupa ce ca eu am fost pagubita, trebuie sa mai fac un efort de a lua o zi libera din scurt de la locul de munca si sa mai investesc niste bani si in motorina pentru a ajunge la Brasov. Va rog sa ma ajutati, daca exista vreo cale de a trimite acea plangere oficial in alt mod (curier, mail), politistul cu care am discutat mi-a spus ca nu e posibil. Daca nu, macar sa pot retrage plangerea fara a ajunge in Brasov. Mai bine raman cu paguba asa cum este decat sa plusez cu bani si nici sa nu se rezolve nimic.
Astept pareri.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 15:16, 30 Martie 2022
Plangerea a fost deja facuta in ziua cand v-ati prezentat la politie. Cel mai probabil vi se solicita prezenta pentru a da o declaratie in calitate de persoana vatamata. Puteti solicita organului de urmarire penala audierea dumneavoastra prin comisie rogatorie, avand in vedere ca va este greu (si costisitor) sa va prezentati la sectia din Brasov.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor/suspect aflat in alta localitate. posibilitatea de a cere audierea in localitatea de domiciliu vasi2007 vasi2007 Buna ziua, Martorul/suspectul intr-un dosar de cercetare penala citat a se prezenta pentru audieri la un post de politie aflat la 25-30 km distanta ... (vezi toată discuția)
Declinare competenta adriana79 adriana79 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc in Suceava si o cunostinta, din Resita, cu care am avut o relatia contractuala, a depus la Resita o ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? av_emy av_emy Am rugamintea sa ma ajutati, daca se poate , in urmatoarea problema: in urma cu 2 luni un prieten a trimis prin posta un telefon spre vanzare(a dat anunt ... (vezi toată discuția)