avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua.Am o intrebare la Dvs.Trebuie sa.mi platesc ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua.Am o intrebare la Dvs.Trebuie sa.mi platesc impozitul ...

Buna ziua.Am o intrebare la Dvs.Trebuie sa.mi platesc impozitul la primarie si este o suma frumusica,Intrebarea este daca pot sa donez aceeasi suma si sa fiu scutit de plata de taxe si impozite la primarie.multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:02, 16 Aprilie 2022
Buna ziua. Nu se poate, dar se poate sa achitati impozitul si eventual sa faceti si o donatie. Insa donatia trebuie acceptata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine va plati taxa de autentificare a contractului de donatie ? oanaportar oanaportar - institutie publica - o persoana fizica vrea sa doneze un bun - cine va plati taxa de autentificare a Contractului de donatie ? Donatorul ? sau Donatarul ... (vezi toată discuția)
Donatia unui teren de la parinte la copil ,care ar costul aprox ? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care ar putea fi taxele si alte costuri in mare daca mama ar decide sa imi doneze un teren intravilan ? Se calculeaza la o valoare minima a ... (vezi toată discuția)
Donatia lucuta lucuta buna ziua.am si eu o intrebare.parintii mei vor sa imi doneze apartamentul pe ca re il detin in bucuresti asta pt a evita sumele uriase care trebuiesc achitate ... (vezi toată discuția)