avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am facut plangere si am primit raspunsul ca art 294 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am facut plangere si am primit raspunsul ca art 294 (2) si art ...

Am facut plangere si am primit raspunsul ca art 294 (2) si art 289 (2) se inchide dosarul. Se poate face o contradicţie sau ce mai pot face?
Multuemsc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:00, 31 Martie 2022
Plângerea trebuie să cuprindă: numele, prenumele, codul numeric personal, calitatea și domiciliul petiționarului ori, pentru persoane juridice, denumirea, sediul, codul unic de înregistrare, codul de identificare fiscală, numărul de înmatriculare în registrul comerțului sau de înscriere în registrul persoanelor juridice și contul bancar, indicarea reprezentantului legal ori convențional, descrierea faptei care formează obiectul plângerii, precum și indicarea făptuitorului și a mijloacelor de probă, dacă sunt cunoscute.

Se poate face o contradicţie, insa din mesajul dvs reiese ca ar fi imperios sa contactati un avocat.
Pai nu inteleg daca am trimis si o copie de la buletin (german), ce sa le mai trimit?
Nu sunt obligati sa faca sesizare din oficiu, sau pot sa cer aia daca fac contradicţie?
Plangerea dvs. nu indeplineste conditiile de forma prevazute de lege ori descrierea faptei este incompleta ori neclara. Va trebui sa compliniti aceste lipsuri si sa o trimiteti din nou.
Multumesc din pacate nu spune exact ce nu le place. Ca am fost si chemat ca martor, daca nu le place forma dece ma au mai chemat. Multumesc o sa le mai scriu si le arat legea poate singur nu le gasesc, cred ca aia este problema sau nu au chef sa faca ceva. Trebuie sa scriu "contradictie"? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Inducerea în eroare a organelor judiciare trailer1234 trailer1234 Buna ziua! La infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, sesizarea penala poate fi semnata cu un pseudonim? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Refuz de a primi plangerea penala stelu2015 stelu2015 Am facut o plangere penala la parchet impotriva procurorului de caz.Mi s-a returnat plangerea pe motiv ca nu intruneste conditiile prevazute in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala prin email refuzata ContSters277534 ContSters277534 Tocmai am primit inapoi, cu refuz de tratare de la sectia de politie, o plangere penala pe care am trimis-o prin e mail ca vezi doamne nu e semnata ... (vezi toată discuția)