avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cum sa impozitezi pensia din alta tara in Romania ???
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cum sa impozitezi pensia din alta tara in Romania ???

Buna ziua !
Mama a lucrat in Germania aprox 20 de ani. A iesit la pensie acolo, cu anii lucrati acolo. Are si in Romania pensie, cu anii lucrati aici. Acum s-a intors acasa, in Romania, si ANAF-ul vrea sa-i ia impozit pe pensia din Germania, cu toate ca are pensie de 700 euro, ceea ce statul german nu impoziteaza pensiile mai mici de 1000 de euro. E normal ???
Cel mai recent răspuns: rrobyfm , utilizator 20:30, 30 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. doresc să mă lămurească cineva despre dubla impozitare. ... Tina 36 Tina 36 Buna ziua. Doresc să mă lămurească cineva despre dubla impozitare. Situația: de 3 luni lucrez in Italia , am făcut rezidenta și toate necesare aici , ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu pensia unei persoane cu dubla cetatenie, germana si romana, cand se stabileste in romania? rrobyfm rrobyfm Buna seara si LA MULTI ANI ! Mama a lucrat 20 de ani in Germania (dubla cetatenie) iar acum indeplineste conditiile de pensionare acolo.Dupa aceea doreste sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe pensie neri neri Buna seara, doresc sa stiu daca se impoziteaza o pensie de 420 de lei ? va multumesc, (vezi toată discuția)