avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cerere de scutire impozit pentru locuinta de resedinta.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cerere de scutire impozit pentru locuinta de resedinta.

Buna ziua,vin cu o intrebare in fata dvs.
Anul trecut am facut cerere de scutire impozit pentru locuinta de resedinta eu fiind incadrata in handicap grad 2.Prin ianuarie-febroarie,am primit e-mail ca legea s-a schimbat si vor putea fi scutite doar imobilele de domiciliu.Deci imobilul nu mai poate fi scutit.Intrebarea mea este,aceasta scutire pe care am facut-o anul trecut pentru anul in curs mai este valabila sau nu?Trebuie sa platesc impozit pe anul acesta la aceasta locuinta.Eu stand in gazda.Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Scutirea de impozit pe locuinta cu legea 448 in ce conditii lucreaza udin udin In conditiile in care locuinta de domiciliu comun al sotilor are ca si proprietar cu titlu de proprietate sotul, dar plata locuintei s-a facut in rate, si timp ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire detinator certificat handicap taisia_t taisia_t Sotul meu este proprietarul unui apartament, bolnav fiind are certificat de handicap in grad[b] accentuat [/b]de cativa ani si anual mergem la verificare, data ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pers cu handicap cojocri61 cojocri61 Sunt persoana cu handicap grav pe 12 luni si conf legii sunt scutit de impozit pe cladiri si auto. Conf codului fiscal scutrea de impozit intra in vigoare cu ... (vezi toată discuția)