avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ma pensionez pe caz de boala și sa infiintez o firma.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ma pensionez pe caz de boala și sa infiintez o firma.

bună ziua. as vrea sa ma pensionez pe caz de boala și va rog sa ma sfătuiți ce fel de firma sa înființez ca sa pot lucra sa mai suplimentez veniturile.mentionez ca as dori sa deschid un mic magazin alimentar la tara în curtea personala. multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Firma deschisa de un pensionar de gradul iii elenutz elenutz buna ziua!as dorii sa deschid o mica firma pe numele mamei mele care este pensionata pe caz de boala gradul III cu drept de munca 4ore.dorim sa deschidem un ... (vezi toată discuția)
Facilitati in deschiderea unui srl ca si persoana cu handicap ciprux ciprux Buna , tatal meu are handicap de gradu 2 si as vrea sa deschid un magazin dar pe numele lui asat daca are ceva facilitati , atunci intrebarea mea e are ceva ... (vezi toată discuția)
Pentru persoanele pensionate de boala exista facilitati la infiintare firma? vlademagda vlademagda buna ziua...sint pensionat de boala handicap gr 2....as dori sa-mi deschid o firma si as vrea sa stiu care sint pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a putea ... (vezi toată discuția)