avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua,am eu o mica problema tatal meu a decedat si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua,am eu o mica problema tatal meu a decedat si era participant ...

Buna Ziua,am eu o mica problema tatal meu a decedat si era participant la fondul de pensie Pilonul 2 si din cate am inteles acesta de poate mosteni ,oare daca sunt si eu la randul meu participanta la fondul de pensii privata acesti bani imi vor fi transferati acolo sau mai exista si o alta posibilitatea de ai incasa?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:36, 1 Aprilie 2022
vi se transfera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.tatal meu ... Ramonafodor96@yahoo.ro Ramonafodor96@yahoo.ro Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sotul meu a decedat, eu si copilul fiind mostenitorii ... Sandina Radoi Sandina Radoi Buna seara, Sotul meu a decedat, eu si copilul fiind mostenitorii fondului sau de nn pensii pilonul II. As vrea sa stiu de ce partea mea din fondul privat de ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilonul ii mostenire grf grf buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi Povestea ar fi urmatoarea: \\"Un unchi a decedat iar eu as fi unul dintre mostenitori cota ... (vezi toată discuția)