avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Urmeaza sa ma debransez de la Colterm in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Urmeaza sa ma debransez de la Colterm in perioada ...

Buna ziua,
Urmeaza sa ma debransez de la Colterm in perioada urmatoare .
Conform actelor firmei care se ocupa de instalarea coloanei comune de gaz si a instalatiei de gaz per apartament :am nevoie de acordul locatarilor care au perete comun cu mine.
Problema este la un vecin sub apartamentul meu.
Vecinul efectiv ma uraste si nu va semna niciodata acel acord,ce pot sa fac eu in acest caz?
Pot sa instalez centrala daca imi lipseste 1 semnatura?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2022
lazindaliborca, utilizator
Cel mai recent răspuns: nleanca , utilizator 14:20, 23 August 2022
Buna ziua ! Va rog frumos cum ati rezolvat,sunt in aceiasi situatie un vecin este plecat din localitate , si daca puteti sa imi dati mesaj privat cu firma care ati incheiat contract (nleanca@ yahoo. com)Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema vecini - debransare retea termoficare popmircea81 popmircea81 Buna Am cumparat anul trecut in septembrie un apartament (in Timisoara) la etajul 3/3 intr-un imobil cu 12 apt. nebransat la reteaua de gaze naturale. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa pun centrala termica Tibi-Ali Tibi-Ali Buna ziua,as avea o intrebare,locuiesc la parterul unui bloc din 4 etaje a cate 20 de apartamente,vreau sa ma debransez de la reteaua publica de ... (vezi toată discuția)
Debransare colterm tm ccaammyy2011 ccaammyy2011 Buna ziua, Va ro sa imi spuneti cat este de legat ca colterm timisoara sa nu aprobe dosarul pentru debransarea de la reteaua lor?Daca ii dau in judecata pot ... (vezi toată discuția)