avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am o intrebare legata de regulile de procedura civila ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am o intrebare legata de regulile de procedura civila Paratul ...

Am o intrebare legata de regulile de procedura civila

Paratul a pierdut procesul in prima instanta , tot in prima instanta inainte de inchiderea dezbaterilor si ramanerea in pronuntare a intervenit in fav. paratului un intervenient voluntar acc.
In disp. horararii se arata ca s-a respins si cererea de int.voluntara accesorie .

Acum paratul a depus declaratia de apel dar simultan cu el a depus apel si intervenientul vol.acc , ambii au platit taxele de declarare apel si le-au anexat .

Pe portal este inregistrat doar apelul paratului nu si cel al intervenientului vol.acc ,vi se pare normal ?

Multumesc

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Poate fi o eroare de inregistrare pe portal.
Mergeti la arhiva si verificati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel neinregistrat christi1 christi1 Buna ziua Eu sunt reclamantul intr-un dosar de succesiune-iesire din indiviziune. Instanta de fond a pronuntat o hotarirede iesire din indiviziune si partaj ... (vezi toată discuția)
Intervenient in procesul de partaj dupa ce instanta a audiat martori alin7 alin7 Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt in proces de partaj cu fosta iar parintii ei sunt intervenienti in interes propriu. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Un intervenient accesoriu poate deveni intervenient in nume propriu? leusan leusan Dac in cursul unui proces un intervenient accesoriu in sprijinul piratului,daca demonstreaza ca are un interes propriu(in limita de granituire) poate solicita ... (vezi toată discuția)