Am lucrat ca vanzator de sucuri naturale intr-un supermarket, in lunile inuie - sptembrie(toata) 2009, incepand facultatea i-am zis patronului ca nu mai pot lucra si vreau sa imi dau demisia, dupa 5 zile mi-o zis ca pot sa nu mai vin la munca ca o angajat pe altcineva, fara sa semnez nimic (incheieea contractului sau latceva ce mai trebuia semnat),
Apoi mi sa zis sa vin in 15 zile sa mi se faca lichidarea si sa iau banii, cand m-am dus o inceput sa se planga ca nu are bani, ca vanzariele merg salb ca deabia o imprumutat niste bani sa isi plateasc chiria etc si mio zis sa astept telefonul lui ca ma suna el cand are banii, si nici pana in momentul acest nu mi-a mai dat banii, un salar intreg,
Cand il sun sa vad de banii mii, incepe sa imi zica ca e greu si ca si-a inchis taraba si tot asa.
Nu stiu ce sa fac., ca sa imi obtin si eu meritele dupa munca facuta.
Intrebarea ce-a mai grea ar fi, ce relevanta ar mai avea actiunea mea in justitie daca a trecut atat timp?
P.S. S-a lucrat cu contract de munca (ca am fost la ITM si mi sa zis ca am asa ceva inregistrat pe numele meu)
da actiunea in instanta este o solutie, daca tot tergiverseaza! :)
onorariu avocat se poate cere ca si cheltuieli de judecata.
actiunea se face la tribunalul din jud de domiciliu.
Ar trebui sa aveti si dvs. un exemplar al contractului individual de munca,decizia de incetare a raportului de munca si adeverinta de vechime,daca nu aveti carnet de munca.
Banii pentru munca depusa
Luu
Buna ziua. Am lucrat ca promoter la o firma si nu mi-am primit banii pentru munca prestata. Mai rau este ca a trebuit sa imi fac si ceva analize care au costat ... (vezi toată discuția)