avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.sunt căsătorită cu un cetățean grec eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.sunt căsătorită cu un cetățean grec eu trăiesc ...

Buna ziua.sunt căsătorită cu un cetățean grec eu trăiesc în România el în Grecia din anul 2008.din aceasta căsătorie am un copil o fata pe care am născut o in 2008 tatăl nu și a dorit acest copil și eu am plecat din Grecia însărcinată noi fiind căsătoriți acolo.nu m am mai întors niciodată de atunci în Grecia crescând șingura cu părinții mei copilul in Romania.in primii ani soțul meu grec a venit să vadă copilul apoi din ce in ce mai rar și în final nu a mai venit de anii buni spunând la telefon că are o relație cu o alta femeie.nu suna absolut deloc sa întrebe de copil sau de noi.eu îl sun o data pe luna sau de doua ori.trimite niste bani la copil și atât.intre timp mama mea a murit acum doi ani și tatăl meu are 87 de ani abia mai merge.fata a crescut și am o viață foarte grea cu ea.ne înjură ne dracuie pe mine și pe tatăl meu, nu se tine deloc de școală chiulește și îmi aduce numai suferință și tristețe.mi as dori sa o pot trimite și la tatăl ei sa se ocupe și el de ea.nu știu ce să fac cum sa procedez.ea ne jignește mereu ne spune că suntem săraci pt că avem o condiție modestă și mereu face scandal și uneori ne scuipa ne înjură și ne bate.nu pot sa ii ofer financiar mai mult. .am un salariu minim pe economie abia supraviețuim.din cauza vieții cu ea aproape în fiecare zi mă duc la serviciu plângând.m am dus cu ea și la psiholog urmează să merg și la psihologul școlii dar mă tem de ea.sare la mine să mă bată și mă înjură.nu se poate colabora cu ea.are un limbaj trivial la adresa mea și a bunicului.intrebarea mea este va rog frumos există vreo șansă să pot să o trimit și la tatăl ei? Cum să îl fac să își asume și el responsabilitatea pt acest copil? De mine aceasta fata nu asculta deloc și mă tratează ft urât chiar daca îi sunt mama.nu știu cum să o aduc pe un drum mai bun mi am pierdut orice speranță.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:40, 1 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți să formulați o acțiune de stabilire a locuinței copilului în Grecia, la tată, iar dacă tatăl este de acord și instanța consideră că este în interesul minorei luarea acestei măsuri, cererea se va admite. Competența este a judecătoriei de pe raza domiciliului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa putem călători cu minorul în străinătate? cocoseibar cocoseibar Sotia mea a fost casatorita inainte, are un copil minor de 2 ani cu fostul sot. Daca iau copilul pe numele meu se poate iesi cu el din tara fara acordul ... (vezi toată discuția)
Modificare program vizita minor. refuzul fetitei de a mai merge in vizita la tata AndreeaDsk AndreeaDsk Buna ziua, Am o fetita in varsta de 8 ani, sunt divortata de 4 ani, m-am recasatorit acum 1 an. Fetita il considera tata pe actualul meu sot, care are grija ... (vezi toată discuția)