avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara, mama mea are 52 ani si o vechime de 22 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara, mama mea are 52 ani si o vechime de 22 de ani,acum ...

Bună seara, mama mea are 52 ani si o vechime de 22 de ani,acum este bolnavă și este incadrată la gradul 3 de boală, vroiam să vă întreb cum se calculează pensia si care ar fi suma la care s-ar incadra

Alte discuții în legătură

Pensie de boala ContSters126381 ContSters126381 Buna . Mama mea este pensionata pe caz de boala . Mai are 300 norme lucrate la colectiv care nu erau inscrise in cartea de munca si nici nu sunt introduse la ... (vezi toată discuția)
Pensie de boală Andreea Patricia Andreea Patricia Bună ziua, dacă mama mea a fost încadrată la pensia de boală la gradul 3 stadiul mediul,c-am ce pensie ar lua ,având în vedere că iese din câmpul ... (vezi toată discuția)
Din punct de vedere contabil se poate ? ContSters204598 ContSters204598 Sufar de o boala congenitala si totusi am vrut inyodeauna sa muncesc dar in 1994 m am pensionat pe caz de boala si am insistat sa\'mi de a gradul 3 cu drept de ... (vezi toată discuția)