avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Dacă sunt pensionar și am câștigat un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Dacă sunt pensionar și am câștigat un concurs ...

Buna ziua,
Dacă sunt pensionar și am câștigat un concurs pentru un post pe perioadă nedeterminată, care este baza legală pentru a fi încadrat pe perioadă determinată?
Cel mai recent răspuns: kmlia , utilizator 18:06, 4 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista, angajarea se va face pe durata nedeterminată asa cum ați reușit la concurs.
Vă mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar aurora59 aurora59 Buna ziua Intr-o institutie publica ( scoala) s-a vacantat un post prin iesire la pensie. Am scos postul la concurs. S-a inscris doar un pensionar ( de fapt ... (vezi toată discuția)
Cim pe durata determinata emi1969 emi1969 As dori sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: - in luna septembrie 2016 am iesit la pensie din cadrul MAI, iar in luna noiembrie a aceluiasi an ... (vezi toată discuția)
Participare concurs aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Poate candida un pensionar la un concurs pentru un post pe durata nedeterminata? (vezi toată discuția)