Lucrez in invățământ,iar in momentul de fata sunt in concediu de ingrijire copil pana la data de 1 martie 2023.Va rog frumos,daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns, daca eu pot beneficia de vouchere de vacanta in anul scolar 2021-2022 chiar daca eu am contractul de munca suspendat si primesc indemnizatie de crestere copil.
În speranta ca nu veti ocoli mesajul mesajul meu si imi veti raspunde,va multumesc!
OMEC 4635/2020).
- Extras -
.....
(3) Beneficiază de vouchere de vacanţă personalul încadrat în unităţile/instituţiile prevăzute la alin. (1), care a desfăşurat
activitate în anul 2020, indiferent de durata acesteia, inclusiv personalul pensionat/detaşat sau aflat în situaţiile prevăzute la
art. 145 alin. (4) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
(4) În cazul salariatului al cărui contract individual de muncă/raport de serviciu, la data acordării voucherelor de vacanţă,este suspendat sau a încetat în cursul anului 2020, acesta poate beneficia de vouchere de vacanţă numai dacă, în termen demaximum 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentului ordin, depune la unitate/instituţie o cerere în acest sens,precum şi dovada achitării impozitului aferent prin virament bancar în contul unităţii/instituţiei.