avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, as dori sa obtin un raspuns privind ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, as dori sa obtin un raspuns privind legaltatea actiunii ...

Buna ziua, as dori sa obtin un raspuns privind legalitatea actiunii de executare silita cu care sunt amenintat de o societate de recuperare, daca timpul scurs din momentul efectuarii platii ultimei rate este mai mare de cinci-sase ani.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2022
ionel., utilizator
Cel mai recent răspuns: ionel. , utilizator 19:57, 5 Aprilie 2022
Eventuala nelegalitate se constata doar de catre instanta de judecata in cadrul contestatiei la executare formulata ca urmare a demararii executarii silite.
Buna ziua,

Formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la momentul comunicarii primului act de executare silita sau de la momentul la care ati luat la cunostinta de executarea silita si invocati prescriptia.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Multumesc pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!as avea si eu o intrebare!de ceva timp tot sunt sunata ... AlinaBeatrice AlinaBeatrice Buna ziua!As avea si eu o intrebare!De ceva timp tot sunt sunata de catre o firma de recuperări creante,ce imi spun ca am o datorie fata de un operator ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce actiune pot intreprinde impotriva unui executor ... marius68marius marius68marius Buna ziua, ce actiune pot intreprinde impotriva unui executor ce a formulat o executare silita, avand in vedere ca mi-a fost comunicata doar incheierea de ... (vezi toată discuția)