avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am următoarea dilema. Angajată din 15 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am următoarea dilema. Angajată din 15 Noiembrie 2018 ...

Buna ziua! Am următoarea dilema. Angaja din 15 Noiembrie 2018 pana la 11 Martie 2022 (ziua in care am demisionat). Am aflat ulterior ca sunt însărcinată. Preconizează ca undeva in Noiembrie, la sfârșit, ar trebui sa nasc. Întrebarea mea este dacă pot beneficia in acest caz de indemnizație.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 4 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În speta, veti beneficia de indemnizaţie pentru CCC.
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

Cornel Vasile a scris:

În speta, veti beneficia de indemnizaţie pentru CCC.

Voi avea nevoie de o adeverința de la fostul angajator?
Da, veți avea nevoie de asa ceva..
Mergeti la AJPIS pentru a lua documentele necesare și tipizatele necesare dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Luyy Luyy Bună ziua! As dori sa va adresez o întrebare în legătură cu indemnizația pt cel de al doilea bebe. Pentru primul bebe am luat indemnizatie fiind la ... (vezi toată discuția)
Ccc bebe 2 Florii2019 Florii2019 Buna,am nascut in septembrie si in prezent sunt insarcinata cu bebe 2,urmand sa nasc in octombrie anul acesta.Cum se procedeaza cu CCC/dosarul pt bebe 2 in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pt al doilea copil ana9333 ana9333 buna ziua.va rog daca ma puteti ajuta cu o informatie privind indemnizatia pentru al 2 lea copil. Eu in momentul de fata beneficiez de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)