avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preluare de parti sociale succesorale si transformare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preluare de parti sociale succesorale si transformare in SRL.

Preluare de parti sociale succesorale si transformare in SRL cu asociat unic! Sincer nu mi permit sa platesc, mai ales ca este o firma fara activitate de 10 ani si pe care vreau sa o inchid. Vrea sa mi spuna cineva daca in afara de
1. hotarare aga de preluare a partilor sociale
2. act constitutiv pentru SRL cu asociat unic
3.declaratie pe propria raspundere
4.specimen de semnatura
mai am nevoie de ceva? Trebuie sa public ceva din ele si n monitor?
Multumesc!

Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: violeta ion , utilizator 17:16, 5 Aprilie 2022
Sa intru pe www onrc nu mi era greu nici mie, de acolo am stiut sa fac cat am facut, doar ca eu am intrebat ceva concret si doresm un raspuns la obiect.

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua

[ link extern ]

Sa raspund tot eu, poate mai intereseaza pe cineva:
Se publica in monitor doar hotararea aga si acest
lucru se face la registru. Mai trebuie declaratia de
beneficiari reali si cererea de la registru in care bifati
toate modificarile . Daca vreti si suspendarea activitatii
asa cum vroiam eu, se poate face simultan, mentionand
acest lucru in hotarare si ca societatea nu are
active si pasive. Informatii de la o doamna super
draguta de la informare initiala registru comertului.

violeta ion a scris:

Sa intru pe www onrc nu mi era greu nici mie, de acolo am stiut sa fac cat am facut, doar ca eu am intrebat ceva concret si doresm un raspuns la obiect.

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale ioanaleanca ioanaleanca Buna ziua, as dori o informatie in legatura cu cesiunea de parti sociale. Am o societate care are un asociat unic, acesta vrea sa cedeze toate partile sociale ... (vezi toată discuția)
Schimbare de asociat rotaru mihaela rotaru mihaela Vreau sa preiau o firma si ma intereseaza ce documente trebuiesc intocmite!Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)