avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!M am casatorit in 2018 intr un alt judet.Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!M am casatorit in 2018 intr un alt judet.Am de platit ...

Buna ziua!M am casatorit in 2018 intr un alt judet.Am de platit un impozit pe un autoturism .In Arges unde aveam mutatia inainte de casatorie ma gaseste cu debite la taxe si impozite pana in 2018.Din 2018 pana in prezent ei spun ca ar trebui sa apar cu aitoturismul la taxe si impozite Dolj ,adica in localitatea unde am domiciliul in buletin dupa casatorie.Ce pot face?Unde ma pot adresa ?Mentionez ca masina este inmatriculata pe Arges unde locuiam inainte de casatorie.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 17:45, 4 Aprilie 2022
Buna ziua,

Trebuie sa solicitati la Directia de Impozite si Taxe Arges transferului dosarului auto la Directia de Impozite si Taxe din Dolj, unde aveti buletinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare acte masina - pe noul nume de familie krys_xndr krys_xndr Buna ziua, Am un autoturism pe numele meu de domnisoara. Dupa ce am facut nunta trebuie sa trec masina pe noul nume? Si m-am mutat in alt oras, am alta ... (vezi toată discuția)
Declarare autoturism cu contract comodat la taxe si impozite IonutR IonutR Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3. Folosesc un autoturism cu nr de TR (Teleorman), declarat la Taxe si Impozite Teleorman (pentru care se ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte masina dintr-un judet in altul doru6 doru6 Tatal meu si-a schimbat buletinul intr-un alt judet - Botosani si drept urmare si-a schimbat si permisul de conducere la noua adresa din buletin. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)