avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde pot sa fac plangere? S-a depus cerere pentru un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde pot sa fac plangere? S-a depus cerere pentru un brevet de ...

Unde pot sa fac plangere?

S-a depus cerere pentru un brevet de inventie in 2019, au aparut multe modificari între timp, s-a facut retragere de catre ceilalti co-autori fara ca eu sa fie instiintat. Actele de retragere ar fi trebuit sa-mi fie aduse la cunostiinta, si sa le semnez, nu am stiut nimic, semnatura mea acolo e un fals!
Cu stima,
Ciprian
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 16:01, 5 Aprilie 2022
Puteti depune plangere pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata la parchetul din circumscriptia locului unde s-a savarsit infractiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poștașul a permis unei persoane sa se semneze in locul meu pe ... Roman85 Roman85 postatul a permis unei persoane sa se semneze in locul meu pe recomandata primita de la protectia copilului dar semnatura si in clar nu imi ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca angajatorul mi-a falsificat semnatura si a scris demisia in locul meu? alexeea alexeea Angajatorul meu mi-a propus sa-mi dau eu demisia in urma unor probleme si prima data am fost de accord apoi m-am gandit mai bine si mi-am anuntat coordonatorul ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica raul89 raul89 Buna seara. In cazul unei expertize grafoscopice, examinand probele de comparatie reproduse in Raportul de Expertiza, cu probele de comparatie in original, ... (vezi toată discuția)