avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,am si eu mai multe intrebari,va rog sa-mi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,am si eu mai multe intrebari,va rog sa-mi raspundă ...

Buna ziua,am si eu mai multe intrebari,va rog sa.mi rasp.cei care imi puteti da rasp concret,::tatal copiilor a decedat,,nu avea servici,in schimb era insotitorul mamei lui si primea lunar o suma de bani,intrebarea e..ca insotitor de handicapat e cu carte de munca?daca a decedat beneficiaza de acel ajutor de inmormantare copii lui?acel venit de insotitor vine pe numele lui sau a celui handicapat?cei de la primarie le.a spus ca acel venit era tot pe numele celui handicapat(a mamei lui) el a decedat pe 31 martie..acel venit trebuie sa.l ia luna asta ptr luna trecuta?va multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor adult handicap accentuat grav constsil constsil va cer ajutorul in urmatoarele probleme: tatal meu primea indemnizatie de insotitor pentru bunicul meu care avea un grad de handicap accentuat grav. din ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cristinicaa cristinicaa buna ziua.am o intrebare daca puteti sa ma lamuriti eu as vrea sa inmatriculez masina pe tatal meu.in cazul in care decedeaza pot sa mai circul cu ea doar cu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar ajutor inmormantare lungus lungus imi poate spune cineva care sunt actele necesare completarii unui dosar pentru ajutor de inmormantare a unui pensionar? (vezi toată discuția)