avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discutie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discutie Sunt angajata cu norma intreaga la Spitalul Judetean Sf.Pantelimon ...

Sunt angajata cu norma intreaga la Spitalul Judetean Sf.Pantelimon din .................,si primesc toate drepturile prevazute de lege. Concomitent mai sunt angajata cu 1/2 de norma la o alta institutie.intrebarea este: beneficiez de concediu de odihna la institutia unde lucrez cu 1/2 de norma? Si daca da cate zile mai exact.
Cel mai recent răspuns: POL.COM. , utilizator 09:11, 5 Aprilie 2022
Beneficiati de concediu de odihna si la institutia unde lucrati cu 1/2 de norma .. numarul zilelor de CO este mentionat in c.i.m.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna doinadavidescu doinadavidescu Buna ziua O persoana care este angajata cu doua contracte diferite, pe doua functii diferite, cu 1/2 norma (4 ore/zi) pe fiecare contract, are drept de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru 1/2 norma pisi@yahoo.com pisi@yahoo.com De cate zile de concediu beneficiaza o persoana angajata cu 1/2 norma? (vezi toată discuția)
Poti beneficia de concediu de odihna? potomaria potomaria Buna ziua, Daca am avut un contract de munca cu plata la 2 ore / 5 zile de sapt. pot beneficia de concediu de odihna? Mie mi-a zis seful meu ca am doar 7 ... (vezi toată discuția)