avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Va rog sa imi comunicati unde se afla ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Va rog sa imi comunicati unde se afla arhiva Uzinei ...

Buna ziua. Va rog sa imi comunicati unde se afla arhiva Uzinei Electronica din b-dul Dimitrie Pompei 5-7. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 5 Aprilie 2022
Electronica SA este in functiune, reorganizare prin absorbtie - Adresă sediu social: Bucureşti Sectorul 2, B-dul PROF. DIMITRIE POMPEI, Nr. 5-7
Contacte sediu social: Fax 0212328496, Telex 10539, telefon: 0212328956

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva carti de munca laslofelicia laslofelicia Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot gasi arhiva cartilor de munca de la Electronica SA Bucuresti. (vezi toată discuția)
Stie cineva unde sa mutat arhiva de la fabrica ... Sim87 Sim87 Bună seara, știe cineva unde sa mutat arhiva de la Fabrica de casete radio si telvizoare ,ii trebuie mamei mele pentru pensie (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați sa mi spuneți cum se numește arhiva fostei ... Fely Cya Fely Cya Va rog sa ma ajutați sa mi spuneți cum se numește arhiva fostei fabrici țesătură din iasi.De la Iași anul trecut ne au comunicat ca ar fi la Inav ... (vezi toată discuția)