avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stie cineva unde sa mutat arhiva de la Fabrica ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stie cineva unde sa mutat arhiva de la Fabrica ...

Bună seara, știe cineva unde sa mutat arhiva de la Fabrica de casete radio si telvizoare ,ii trebuie mamei mele pentru pensie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:27, 26 Septembrie 2024
Fosta firmă ELECTRONICA SA și-a schimbat denumirea și în prezent se numește ELECTRONICA SRL , BUCURESTI, sector 2, Str. B-DUL PROF. DIMITRIE POMPEI, Nr. 5-7

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva carti de munca laslofelicia laslofelicia Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot gasi arhiva cartilor de munca de la Electronica SA Bucuresti. (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa imi comunicati unde se afla arhiva uzinei ... Duta Dumitru Duta Dumitru Buna ziua. Va rog sa imi comunicati unde se afla arhiva Uzinei Electronica din b-dul Dimitrie Pompei 5-7. Multumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua! nu reusesc sa gasesc arhiva de la intreprinderea ... pride pride Bună ziua! Nu reusesc sa gasesc arhiva de la Intreprinderea Electronica Bucuresti. Bulevardul Dimitrie Pompei nr 5-7 , ma puteti ajuta, va rog? Am nevoie ... (vezi toată discuția)