avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca poate fi anulat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca poate fi anulat un certificat ...

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca poate fi anulat un certificat de mostenitor obtinut in urma unei cereri in 1991 pentru o suprafata de 9000 de mp unde tatal meu are 1/3, daca in 1979 a dat o declaratie de renuntare la succesiunea dupa bunicul ce detinea la acea data suprafata de 250 mp, casa, dependinte. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 21:56, 5 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fără ca cineva să vadă actele și să cunoască toate detaliile nu puteți primi un răspuns corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate ghel40 ghel40 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Bunicii mei au cumparat 1000 mp teren intravilan in 1965 cu ctr. vanzare/cumparare. Apoi au construit o casa ... (vezi toată discuția)
Mostenire niculaen niculaen In anul 1987 a fost dezbatuta succesiunea dupa bunici, bunurile o casa 3 camre si terenul aferent casei de 250mp, ffind cedate prin renuntare de catre frati ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan GeorgeFloresti GeorgeFloresti Tatal meu inpreuna cu matusa mea, au un teren intravilan in suprafata de 1150 mp, iar pe acest teren locuieste matusa mea (in casa bunicilor mei). In anul ... (vezi toată discuția)