avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună. Am nevoie de un model imputernicire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună. Am nevoie de un model imputernicire administrator firmă ...

Bună. Am nevoie de un model imputernicire administrator firmă pentru o terță persoană care să poată încheia acte /contracte de muncă în numele firmei. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Raisa203 , utilizator 09:32, 6 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeți aici
[ link extern ]
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Să înțeleg că această împuternicire se poate face doar la notar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabila fara contract de munca liviu10cta liviu10cta O firma care nu mai are angajati, contabila are voie sa trimita declaratiile fiscale fara sa risc o amenda de la ITM? Mentionez ca sunt administratorul unei ... (vezi toată discuția)
infractiune de fals, raspunderea juridica Nina1 Nina1 A fost intocmita si autentificata la notar o Procura semnata in fals prin contrafacerea semnaturii mele prin care s-a imputernicit o terta persoana ce s-a ... (vezi toată discuția)
Fisa postului stefyka stefyka as dori si eu, daca daca se poate, un model pentru fisa postului de comisioner, COR 962103 (vezi toată discuția)