avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce dovadă că am platit întreținerea in contul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce dovadă că am platit întreținerea in contul asociației ...

Ce dovadă că am platit întreținerea in contul asociației pot primi din partea ei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:32, 6 Aprilie 2022
Operatiunea este inregistrata de catre banca dvs. si poate fi dovedita de un extras de cont. La fel exista si la banca unde are asociatia contul aceasta dovada.
Acest lucru îl cunosc , numai că asociația refuza să i- mi trimită confirmarea de primire a banilor și eu trebuie să fiu mulțumit cu faptul că nu mai figurez cu restante. Cert este că asociațiile asta sunt stat in stat și președintele lor este Dumnezeu.

latka a scris:

Operatiunea este inregistrata de catre banca dvs. si poate fi dovedita de un extras de cont. La fel exista si la banca unde are asociatia contul aceasta dovada.

Nu trebuie sa va dea vreun document, banca dvs. va confirma faptul ca a virat banii. Aveti dovada platii.
Buna ziua,
Concret, ce dovada va asteptati sa primiti?
Dovada o aveti dvs.!
Ca la orice plata pe care o fac oriunde
primesc dovadă platii efectuare, Da, eu am dovada și ce dacă. Am figurat o jumătate de an cu o restanță și cu dovada plati prin chitanță și tot nu erau convinși, dar prin cont !!! Este foarte greu când legile nu sunt clare și interpretarea este după ureche.

elenazan a scris:

Buna ziua,
Concret, ce dovada va asteptati sa primiti?
Dovada o aveti dvs.!

Alte discuții în legătură

Plata intretinere alex_element alex_element Va salut, Am doua intrebari legate de plata intretinerii prin cont bancar: 1. Cat de legal este conditionarea acceptarii platii de depunerea unei copii ... (vezi toată discuția)
Plătesc întreținerea online dar figurez restanțieră. cum pot obliga administrația să-mi ia în considerare extrasul de cont care face dovada plății? Nes2j Nes2j Buna ziua, De mai bine de doi ani platesc intretinerea online intr-un cont deschis de Asociatia de Locatari,la CEC Bank. Pe motivul ca se sta mult la coada ... (vezi toată discuția)
Plata cotelor de intretinere in contul ap la banca. gabriela constantinescu gabriela constantinescu Va rog,lamuriti-ma si pe mine: daca platesc cotele de intretinere in contul asoc.de propr. la banca, sint obligata sa duc dovada platii la administratie? ... (vezi toată discuția)