avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce dovadă că am platit întreținerea in contul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce dovadă că am platit întreținerea in contul asociației ...

Ce dovadă că am platit întreținerea in contul asociației pot primi din partea ei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:32, 6 Aprilie 2022
Cu cei care faceti dvs. plata oriunde aveti de obicei o relatie contractuala. Si toti accepta dovada electronica a platii, prin banca. Ca sunt niste idioti in asociatia de care apartineti, ce nu pot tine nici macar tine evidenta unor chitante emise, nu are legatura cu subiectul. Banca unde asociatia are contul emite extras de cont beneficiarului (asociatia) si acolo se regaseste si operatiunea facuta in numele dvs. Asa ca dovada exista la dublu.

Din moment ce ati ajuns la aberatii, avind chitanta pentru plata cash, credeti ca daca v-ar elibera asociatia o chitanta si aici, la plata prin cont, nu s-ar repeta istoria ? In fata instantei (ca acolo ati ajunge in oricare dintre situatii, daca nu le functioneaza neuronul ) puteti dovedi usor plata prin mijloc electronic.
Mulțumesc pentru implicare și răspuns. Sunt convins că nu sunt singurul cu aceasta problema dar am să mă interesez și cum suna legea privind încasarea cotelor de întreținere. Am fost la banca unde are contul asociația și dacă plătesc la casierie i mi dau chitanță , dacă plătesc din cont , asociația trebuie să opteze pentru serviciile
de SMS și actualizarea de tranzacții și atunci contabila poate sa retransmită mesajul primit. "am glumit nu este adevărat"

latka a scris:

Cu cei care faceti dvs. plata oriunde aveti de obicei o relatie contractuala. Si toti accepta dovada electronica a platii, prin banca. Ca sunt niste idioti in asociatia de care apartineti, ce nu pot tine nici macar tine evidenta unor chitante emise, nu are legatura cu subiectul. Banca unde asociatia are contul emite extras de cont beneficiarului (asociatia) si acolo se regaseste si operatiunea facuta in numele dvs. Asa ca dovada exista la dublu.

Din moment ce ati ajuns la aberatii, avind chitanta pentru plata cash, credeti ca daca v-ar elibera asociatia o chitanta si aici, la plata prin cont, nu s-ar repeta istoria ? In fata instantei (ca acolo ati ajunge in oricare dintre situatii, daca nu le functioneaza neuronul ) puteti dovedi usor plata prin mijloc electronic.

Ati primit dovada platii de la autoritatea unde ati realizat operatiunea financiara
Indiferent de sustinerile contabilei dv detineti documentul bancar pe care il puteti prezenta inclusiv in instanta pentru a proba interesul dv pentru achitarea in termenul stabilit a obligatiilor lunare de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere alex_element alex_element Va salut, Am doua intrebari legate de plata intretinerii prin cont bancar: 1. Cat de legal este conditionarea acceptarii platii de depunerea unei copii ... (vezi toată discuția)
Plătesc întreținerea online dar figurez restanțieră. cum pot obliga administrația să-mi ia în considerare extrasul de cont care face dovada plății? Nes2j Nes2j Buna ziua, De mai bine de doi ani platesc intretinerea online intr-un cont deschis de Asociatia de Locatari,la CEC Bank. Pe motivul ca se sta mult la coada ... (vezi toată discuția)
Plata cotelor de intretinere in contul ap la banca. gabriela constantinescu gabriela constantinescu Va rog,lamuriti-ma si pe mine: daca platesc cotele de intretinere in contul asoc.de propr. la banca, sint obligata sa duc dovada platii la administratie? ... (vezi toată discuția)